Dit is Maximedia

Maximedia logo

Maximedia is een software ontwikkelingsbureau met een vaste bezetting waar iedereen een brede basiskennis heeft en een eigen specialisme. In combinatie met meerdere vaste business partners kan Maximedia ieder project in de juiste samenstelling klaren. Begonnen als TOP-bedrijf van de UT Twente, bestaat Maximedia sinds 1998 en heeft sindsdien met klanten als NS, Politie, Monuta, Rabobank, Schiphol, Interbest, Aegon, PostNL, ZonMw en diverse gemeenten een solide basis gelegd voor de toekomst. Multimedia, de naam zegt het al, vraagt om brede kennis van zaken. De kracht van veel toepassingen ligt in de combinatie van de elementen. En precies daar ligt de kracht van Maximedia.

Internet- & Informatietechnologie

Maximedia ontwikkelt websites en webportalen. Daarvoor is zeer specialistische kennis in huis voor het programmeren in meerdere talen. Op praktisch iedere webportal worden nog eens specifieke applicaties en apps gebouwd geheel op basis van de wens van de klant. Tevens kunt u bij Maximedia terecht voor concepten en vormgeving, door de jarenlange praktische ervaring krijgt u van ons gegarandeerd een advies waar u mee verder kunt.

Info-Kanaal & Narrowcasting

Info-Kanaal is een Informatie Display Systeem en maakt het mogelijk om snel, betaalbaar en moeiteloos een eigen informatieservice te beginnen. Deze kan grafisch opgemaakt worden in iedere gewenste huisstijl en zowel op TV’s, plasma- en lcdschermen alsmede op pc-monitoren getoond worden. Het invoeren van roosterwijzigingen en mededelingen kan eenvoudig vanaf iedere werkplek gebeuren met behulp van de webbrowser. Naast teksten kunnen foto's of afbeeldingen geplaatst worden, maar ook advertenties of fullscreen video uiteraard in HD-kwaliteit!

VervangingsAdministratie BasisOnderwijs (VABO)

VABO is een op maat gemaakte webapplicatie voor het basisonderwijs. VABO is eenvoudig in gebruik en biedt op vele gebieden volledige en heldere rapportages en overzichten. VABO maakt gebruik van de nieuwste technieken en kan gebruikt worden op allerlei verschillende platformen en apparaten.

VABO is hét aangewezen product dat als hulpmiddel kan dienen voor het managen van invalkrachten binnen uw organisatie.