ROC van Twente

Bij ROC van Twente is Info-Kanaal ingezet om meer dan 50 schermen aan te sturen. De schermen tonen o.a. roosters en nieuwsberichten. Bij de receptie wordt een tabelbericht ingezet om de dagelijkse agenda te tonen. Naast de normale schermen zijn er ook enkele portrait (staande) schermen, en een aparte informatievoorziening voor ICT.

Daar bovenop is bij ROC van Twente is een nieuwe mogelijkheid van Info-kanaal ingezet, die de schermen in meerdere kaders opdeelt, die onafhankelijk van elkaar berichten tonen. Voor het beheer van de grote hoeveelheid verschillende locaties, kaders en vormgevingen, is in de Info-Kanaal beheermodule gebruik gemaakt van een nieuwe mogelijkheid om kaders van verschillende schermen te groeperen en als 1 kanaal aan te spreken.

Verder heeft de Info-Kanaal beheermodule ondersteuning voor LDAP zodat de bestaande inloggegevens kunnen worden gebruikt voor Info-Kanaal en deze ook centraal kunnen worden beheerd. Het Info-Kanaal master systeem draait bij ROC van Twente in een virtuele omgeving.

Over ROC van Twente

ROC van Twente is dé onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de regio Twente.