Interbest Ledschermportal

Reeds enkele jaren heeft Interbest een uniek Ledschermportal in gebruik. Dit webportal biedt de adverteerders de mogelijkheid om zelf hun reclame-uitingen te plaatsen en te plannen op de Ledschermmasten. In een doorlopend traject zijn de processen van het Ledschermportal steeds verder geautomatiseerd, met o.a: geautomatiseerde verwerking van de orders, archivering van de reclame-uitingen, automatische bewijsfoto's (Proof-of-Placement) van de reclame-uitingen, e-mailcommunicatie voor inloggegevens, herinneringen voor plaatsen van de reclame-uitingen, en met notificaties voor de afdeling planning, vertaling naar Engels.

De afgelopen tijd is het Ledschermportal uitgebreid om orders met meerdere masten te verwerken, met mogelijkheid om een uiting in een keer op meerdere masten tegelijk te tonen, en verlenging van de periode voor de bestaande reclame-uiting. Daarnaast zijn bestaande processen, zoals bewijsfoto's, archivering, en camerabeeld van de masten, verfijnd en verder verbeterd.

Over Interbest

Interbest is marktleider in snelwegreclame. Meer dan 100 reclamemasten bij de drukste knooppunten in Nederland zorgen ervoor dat snelwegreclame een van de meest effectieve manieren is om iedere dag miljoenen werkende Nederlanders - koopkrachtige consumenten- te bereiken.